אין כל צורך בסאמפ באם האקווריום הוא ללא חסרי חוליות . לגבי האם יש לי סאמפ ? כן יש ושוב אני אומר לך אין כל צורך. חזור אלי באם האקווריום מרינה או ריף והגיד לך מה לעשות תודה
האקווריום עם הכנה לסאמפ (קדחים בחלקו העליון) ארצה לקנות סאמפ מידות האקווריום 70x60x60 ארצה להתחיל במרינה ולאחר מכן לעבור לריף. מה מחיר הסאמפ? כמה תאים ומה נפחו?
בוקר טוב תעבור על המאמר הזה ותבין שאין כל צורך בסאמפ viewtopic.php?f=22&t=418 מידות הסאמפ שאתה מעוניין יכול לסנן 1000 ליטר יש לי בחווה סאמפים רבים עשויים מפוליקרבונט אני אבדוק את המידות שלהם תודה צלי
הבנתי בהחלט הבנתי כמות המים אצלך 252 ליטר במקרה באם הוא מלא עד למעלה לכן כתבתי לך שהסאפ הקטן אצלי יכול לעבוד גם מול מיכל של 1000 ליטר ראה מאמר רד לסוף המאמר ותראה שם את תמונת הסאמפ viewtopic.php?f=21&t=962 תודה ושבת שלום
ממש אין בעיות יש להשתמש במי ים ולהתנהג לאקווריום בדיוק כמו אל אקווריום לדגי ציקליד. יש לרענן פעם בשלושה חודשים בשליש מים חדשים ועדיף מי ים .חשוב מאוד לא להשתמש בפחם פעיל חד משמעית אין כל צורך בתוספות כל שהם ,זה רק מוסיף כסף לחשבון הבנק של סוחרי האקווריומים שהולכים שמחים כל הדרך אל הבנק. שבת שלום ידידי הצעיר